Patut multifunctional Baby & Junior White
  • Patut multifunctional Baby & Junior White
  • Patut multifunctional Baby & Junior White

Patut multifunctional Baby & Junior White

1.559,00 lei
Livrare aprox. 10-20 zile lucrătoare.

Patutul multifunctional Baby&Junior White pentru bebelusi, produs de Arbor Baby Furniture, garanteaza satisfacerea nevoilor si dorintelor dumneavoastra. Fabricat in UE din cele mai sigure materiale, cu un design modern, patutul este totodata practic si rezistent in timp.

Cantitate
Atentie, stoc zero. Cumpara pe baza de Precomanda !

Patut multifunctional Baby&Junior

In primii ani de viata bebelusul petrece mai mult timp in propriul patut decat oriunde in alta parte – iata un bun argument sa investesti intr-un produs de buna calitate, care sa reziste cu brio si sa fie perfect sigur, conform normelor in vigoare.

 

Pj Baby iti pune la dispozitie o varianta de mobilier multifunctional, care poate servi ca pat pentru bebelusi sau pat pentru juniori, comoda multifunctionala sau masuta de lucru. Intr-o prima faza, utilizat ca patut pentru bebelusi, dispozitivul ofera de asemenea functia de balansoar, la pachet cu optiunea de oprire a balansului, atunci cand se doreste. Patutul are 3 laterale pline, laterala fiind detasabila in functie de preferintele utilizatorului.

Ca spatiu suplimentar de depozitare, ansamblul iti pune la dispozitie doua sertare amplasate sub pat, dar si comoda, care intr-o prima faza poate fi integrata complet in mobilier, stanga sau dreapta, dupa care poate fi mutata separat undeva in apropierea patului de junior. Comoda are, la randul ei, 3 sertare pentru obiectele personale ale bebelusului, cat si un spatiu tip cos, ceea ce te va ajuta eficient la organizarea spatiului. Toate marginile mobilierului sunt perfect rotunjite, astfel incat sa fie minimizat riscul de producere a accidentelor.

Caracteristici:

- 2 pozitii de inaltare a suportului de saltea, astfel incat sa poti adapta locul de dormit, varstei si abilitatilor motorii ale bebelusului, el fiind mereu in siguranta in acest locsor al sau.

- Doua sertare acoperite pentru depozitarea lenjeriei sau a altor obiecte.

- Confectionat din MDF - placa fibroasa cu densitate medie, confecționata prin presarea fibrelor de lemn la presiune și temperatură ridicate si elemente din pal

In plus, patutul ofera o caracteristica importanta: poti sa il fixezi intr-o singura pozitie, sau poti folosi functia de leganare, care te scuteste de leganatul pe picioare si il ajuta pe bebelus sa doarma mai repede.

Piesa se poate transforma apoi intr-un pat junior, prin renuntarea la comoda si patutul bebelusului, ulterior patutul bebelusului se transforma in birou, iar comoda in noptiera, al caror design iti permite sa le amplasezi practic oriunde in casa.

Date tehnice:

Dimensiuni exterioare: 179L x 77l cm

Dimensiuni interioare patut bebe: 120 x 60 cm

Dimensiuni interioare patut junior: 175 x 70 cm

Dimensiuni birou: 125 x 60 x 77h cm

Dimensiuni noptiera: 71 x 41 x 67h

 

Toate lacurile folosite sunt din substante non-toxice si foarte rezistente in timp in conformitate cu standardele CE privind produsele destinate bebelusilor. Distanta dintre balustri este cuprinsa intre 4,5 cm si 6,5 cm (European direction EN 716/95). Toate muchiile sunt rotunjite, prevenind eventualele lovituri pe care le-ar putea suporta micutul, odata ce incepe sa se rostogoleasca si sa se ridice.

   

Arbor Baby Furniture are disponibilitatea sa produca un patut personalizat doar prin colorarea componentelor

transformW_Bg

Alti vizitatori au fost interesati si de

Promotiile Saptamanii