• -24,00 lei

Body bebelusi, tricou Polo din bumbac organic, bleu prafuit, 6-12 luni

89,00 lei
65,00 lei - 24,00 lei
Livrare aprox. 1-2 zile lucrătoare. Livrare GRATUITA pentru comenzi mai mari de 99 RON

Finisaj premium, foarte moale si placut la atingere, perfect pentru pielea sensibila a bebelusilor.

100% Bumbac Oganic 200 g/m², cu guler tip polo cu 2 nasturi, finisare premium. Se închide cu 3 capse fără nichel la partea inferioară. Cusături laterale.

Certificat Organic de: Control Union Certification, OCS, OEKO-TEX.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

Body - tricou Polo, realizat din bumbac organic, Certificat de: Control Union Certification, OCS, OEKO-TEX. Materialul este deosebit de moale și delicat pentru pielea bebelușilor, dar în același timp tesătura acestuia este deosebit de rezistentă. Bumbacul organic permite pielii bebelușilor să respire și îi ajută să-și găsească un confort termic optim. Fiind din bumbac organic certificat, avem garanția că acesta nu conține reziduuri de pesticide, insecticide sau alte chimicale și este colorat cu pigmenți non-toxici. De asemenea, capsele nu conțin nichel.

Body-ul, simplu, delicat, alb este foarte practic deoarece se deschidere tip plic, inchis intre picior. Guler tip polo cu 2 nasturi, finisare premium. Se închide cu 3 capse fără nichel la partea inferioară. Cusături laterale.

Recomandat pentru 6 - 12 luni

Despre Bumbacul Organic:

S-ar putea să nu ne dăm seama, dar bumbacul este cea mai populară țesătură din întreaga lume și reprezintă mai mult de jumătate din nevoile de fibre de tesatura de pe glob. Pentru a ține pasul cu această cerere, cultivatorii de bumbac recurg la mijloace artificiale și la utilizarea excesivă a pesticidelor pentru productii rapide. Produsele fabricate cu acest tip de bumbac tind să fie pline de substanțe chimice și pot provoca reacții alergice la nivelul pielii.

Puritatea fibrelor de bumbac este considerată după modul în care este cules si crescut bumbacul. Bumbacul este fie cules manual, fie cules mecanizat.  Bumbacul organic este cules complet manual, păstrând puritatea fiecărei fibre și asigurând că nici o fibră nu este deteriorată în proces. Bumbacul obișnuit este cules mecanizat pentru a face fata cererii mari pe piata, Culegerea mecanizata nu menține puritatea fibrelor și, de asemenea, dăunează fibrelor de bumbac în procesul de cules, ceea ce duce la pierderi și risipa. Produsele din bumbac organic sunt mai moi decât bumbacul obișnuit, din cauza fibrelor mai lungi si metodei naturale de crestere. Fiind culese manual, aceste fibre nu se slăbesc sau se rup, ceea ce duce la produse mai moi și mai durabile.

Agricultura bumbacului normal se realizeaza in multe tari din semințe modificate genetic. Acestea sunt modificate pentru a crea rezistență la daunatori dar atunci când daunatorii devin mai puternici sunt necesare mai multe pesticide. Bumbacul organic este obținut din semințe naturale și nu se folosesc pesticide sau alte substanțe chimice dăunătoare. Bolile sunt controlate cu insecte care omoară dăunătorii. Drept urmare, produsele din bumbac organic sunt mult mai sigure pentru piele.

Din cantitatea totală de pesticide utilizate global în agricultură, peste 25% sunt utilizate pentru bumbac. Acestea includ insecticide și substanțe cancerigene foarte toxice. Utilizarea constantă a acestor substanțe chimice poate duce la boli grave ale pielii. În fabricarea bumbacului organic, ingrijirea, saparea si tăierea se face manual.

Procesarea bumbacului obișnuit utilizează o cantitate mare de substanțe chimice. Folosirea de metale grele, clor și coloranți chimici.Chiar și după spălarea produselor finite, reziduurile acestor substanțe chimice rămân in tesatura și pot cauza alergii grave ale pielii. Tot mai multe persoane suferă de probleme ale pielii, cum ar fi eczema, din cauza produselor obișnuite din bumbac. Bumbacul organic folosește alternative sigure la coloranții și albirile chimice. Pentru fabricarea mărfurilor finite se folosesc coloranți naturali sau pe bază de apă, peroxid de albire și alte produse mult mai sigure.

Bumbacul organic este mult mai moale, hipoalergenic și rezista mult timp. 

Bebelusul se va simti confortabil in hainute realizate din bumbac organic 100% natural.

Materialele naturale sunt intotdeauna cea mai sanatoasa alegere!

spalare.JPG

057.47
1 Obiect

Alti vizitatori au fost interesati si de

Promotiile Saptamanii