Despre noi

Compania Noastra

Brandul PJ s-a nascut din dragoastea noastra pentru copii, din dorinta de a veni in ajutorul tinerilor parinti cu produse de top, branduri cu renume mondial puse la dipozitia dumneavoastra.

Echipa Pache Junior Baby ( PJ BABY ) incearca sa va propuna in mod regulat produse noi, in premiera in Romania, pentru ca toti clientii nostri sa poata beneficia de cele mai noi lansari in domeniu.

Va invitam sa descoperiti portofoliul nostru de produse asigurandu-va de intreaga noastra disponibilitate atunci cand doriti informatii suplimentare cu privire la produse sau oferte.

Societatea noastra este importator si distribuitor unic autorizat al brandurilor : Scoot and Ride, Bexa, iBebe, AMY, MeowBaby, WoodiesBaby Italia, Danpol, Kiddo, Drewex, Maltex Baby, Gluck, Raz Baby, Sandini si Bebepharm in Romania iar impreuna cu sprijinul si suportul partenerilor nostri dorim sa acoperim un intreg sortiment de produse, astfel incat trusoul bebelusilor sa fie acoperit in intregime si prezentat in magazinul www.pjbaby.ro

Echipa PJBaby

Cu o experienta de peste 15 ani de zile in domeniu, echipa PJ doreste sa introduca pe piata din Romania un nou concept de vanzari, o noua politica de abordare a clientilor.

Mai exact, dorim sa venim in ajutorul potentialilor clienti cu sfaturi si indrumari in alegerea corecta a produselor necesare acestora, nedorind sa comercializam produsele dorite de catre noi ca si comercianti. 

Scurt exemplu : Nu vindem carucioare, vindem sisteme profesionale de transport pentru bebelusi, oferim confort siguranta si bineinteles, oferim Calitate !

 

Va multumim pentru atentie si pentru alegere !