Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.pjbaby.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Comunicari Electronice

Prin accesarea site-ului www.pjbaby.ro folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii SC PRO COMOD SHOES SRL, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la SC PRO COMOD SHOES SRL in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

Drepturi de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.pjbaby.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC PRO COMOD SHOES SRL si/sau a asociatilor sai si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii SC PRO COMOD SHOES SRL si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Folosirea fara acordul scris a SC PRO COMOD SHOES SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea SC PRO COMOD SHOES SRL sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

Accesul la site

SC PRO COMOD SHOES SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii SC PRO COMOD SHOES SRL, fara acordul scris al acesteia.

Datele personale

Pe site-ul www.pjbaby.ro utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Societatea SC PRO COMOD SHOES SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre SC PRO COMOD SHOES SRL si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

SC Pro Comod Shoes SRL certifica faptul ca va respecta drepturile pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Va garantam securitatea si confidentialitatea datelor furnizate si ne angajam sa nu le transmitem catre terti si sa nu incurajam spam-ul. Aceste informatii vor fi folosite de catre SC Pache Junior SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, numai daca in prealabil s-a oferit acordul clientului. Conform Legii Nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completate si ale Legii nr.506/2004, privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Pache Junior SRL isi asuma obligatia de a administra in conditii de siguranta si doar pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau despre o alta persoana. Prevederile Legii 677/2001 va ofera dreptul de acces sau de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Societatea noastra se obliga sa respecte Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date („Regulamentul”). Scopul principal al acestuia este cresterea nivelului de protectie a datelor personale si crearea unui climat de incredere care sa permita fiecarei persoane controlul asupra propriilor date. De asemenea, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea acestora. Pe site-ul pjshoes.ro va asiguram confidentialitatea datelor dumneavoastra prin introducerea unei parole la inregistrarea si si autentificarea pe site. Informatiile de orice fel (comentarii, intrebari, sugestii etc) trimise vor fi folosite tinand cont de dreptul la confidentialitate.

Ce date personale prelucram?

Pentru a putea onora comenzile online avem nevoie de: numele dvs, adresa de livrare, numarul de telefon si adresa de email. Acestea sunt datele personale pe care noi le prelucram.

Cum prelucram datele personale?

Pentru livrare

Folosim numele dvs, adresa de livrare si telefonul pentru a va livra produsele prin agenti de livrare, de exemplu Fan Courier. Aceste date raman si in sistemul agentului de livrare, de exemplu selfawb.ro.

Pentru facturare

Numele si adresa de livrare vor aparea si pe factura emisa. Emitem facturi prin serviciul online facturis.ro, iar datele dvs personale folosite pentru facturi se vor regasi si pe site-ul facturis.ro.

Pentru campaniile de marketing prin email

Adresa de email o folosim pentru a va crea un cont online pe site-ul pjshoes.ro. In plus, adresa de email o folosim pentru campaniile noastre de marketing prin email. Trimitem toate campaniile de email marketing prin serviciul online mailchimp.com.

Pentru comenzile din showroom

Pentru comenzile luate in showroomul nostru sau la targuri cu vanzare de specialitate vom completa note de comenzi care vor contine numele si prenumele, numarul de telefon, precum si adresa de livrare. Aceste note de comenzi  vor fi pastrate in conditii de confidentialite. La aceste note de comenzi au access un numar limitat de angajati. Dupa onorarea comenzii, notele de comenzi vor fi distruse.

Cine are acces la datele dvs cu caracter personal?

Au acces la datele dvs un numar limitat de angajati. Cu acestia, firma noastra a semnat un acord de confidentialitate prin care li se interzice dreptul de a folosi sau face publice datele dvs personale. Toti angajatii nostrii, care au access la datele dvs personale, au fost instruiti cu privire la protectia datelor personale.

Nu vindem datele dvs personale. Nu le folosim in alte scopuri. Nu le pastram la sediul firmei. Daca se regasesc in orice alta situatie decat cele descrise mai sus, le distrugem.

Datele dvs sunt in siguranta cu noi. Va respectam dreptul la protectia datele dvs personale.

Cum puteti actiona pentru a va proteja?

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Soseaua Berceni nr. 8, sector 4 Bucuresti, in atentia S.C. Pro Comod Shoes S.R.L. va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Soseaua Berceni nr. 8, sector 4 Bucuresti, in atentia S.C. Pro Comod Shoes S.R.L., va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

1.    rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

2.    transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

3.    notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Alte situatii

Informatiile dvs cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Securitatea informatiilor

SC PRO COMOD SHOES SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. SC PRO COMOD SHOES SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate www.pjbaby.ro  nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea SC PRO COMOD SHOES SRL nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

Responsabilitati privind produsele

SC PRO COMOD SHOES SRL granteaza originalitatea produselor livrate. Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta  SC PRO COMOD SHOES SRL in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

Limitari ale responsabilitatii

SC PRO COMOD SHOES SRL nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea/functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site.

SC PRO COMOD SHOES SRL nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

Drept aplicabil si litigii

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea SC PRO COMOD SHOES SRL si asociatii/ partenerii/ afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte SC PRO COMOD SHOES SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Declinarea responsabilitatii

SC PRO COMOD SHOES SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site in scopul comercializarii. De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a.

SC PRO COMOD SHOES SRL nu garanteaza, de asemenea, nici disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta curenta a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive (lipsa momentana din stoc, epuizarea editiei, etc). Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate deja de SC PRO COMOD SHOES SRL, dar nu si alte despagubiri. 

Valoarea maxima a obligatiilor societatii SC PRO COMOD SHOES SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de SC PRO COMOD SHOES SRL de la respectivul client. Dupa trecerea celor 10 zile de la expedierea produselor, societatii SC PRO COMOD SHOES SRL nu i se mai poate cere in nici un fel returnarea banilor. De asemenea, dupa 10 zile, clientul nu mai poate returna produsele, insa produsele pot fi inlocuite daca reclamatia este intemeiata.

Produsele, atunci cand este cazul, vor fi insotite de certificatul de garantie original emis pentru produs.

SC PRO COMOD SHOES SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare pe site in ceea ce priveste preturile sau alte date/detalii legate de produse, direct sau indirect.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, societatea SC PRO COMOD SHOES SRL isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

Politica de preturi si transport

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte.

Pentru a onora o comanda valoarea acesteia trebuie sa fie de minim 99 RON.

Societatea SC PRO COMOD SHOES SRL va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre SC PRO COMOD SHOES SRL.

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Politica de retur

Conform Ortonantei de Guvern nr. 130 din 2000, completata de Legea 51 din 2003, cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, produsele cumparate online pot fi returnate, fara invocarea unui motiv anume. 

Magazinul online www.pjbaby.ro se conformeaza legislatiei in vigoare, iar produsele achizitionate de pe site-ul nostru pot fi returnate in termen de 14 zile de la achizitie. Clienti nostri vor primi banii inapoi, mai putin cei de livrare.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, prin folosirea aceluiasi serviciu de transport prin intermediul caruia s-a facut expedierea, bani vor fi returnati in maxim 30 de zile de la infomare, dar vom incerca ca suma sa fie returnata cat mai curand posibil. Adresa la care se va face returnarea comenzi este: PRO COMOD SHOES SRL, Sos. Berceni, Nr 8, Sector 4, Bucuresti.

Produsele pot fi schimbate sau inlocuite, in maxim 14 zile de la achizitionare in ambalajul original, fara a prezenta semene de uzura.

*Consumatorul nu poate denunța unilateral (nu poate returna), în condițiile art. 16, lit. d), e), f), OUG 34/2014, contracte de furnizare a unor produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate (de exemplu: produse cosmetice desigilate, testate) sau care se pot degrada ori deteriora rapid si anume: produse de igienă intimă și produse care vin în contact cu mucoasele/pielea , saltelele.

Atenție! Va rugăm să ambalați cu grijă produsele returnate, PJ Baby nu va returna contravaloarea produselor în cazul în care acestea sunt deteriorate pe timpul transportului.

Returul produselor si rambursarea contravalorii acestora se fac doar dupa verificarea si confirmarea de catre vanzator a starii produselor, a ambalajului original, a prezentei tuturor accesoriilor produselor si a documentelor care au insotit produsul, in maxim 30 de zile de la data inregistrarii returului. Orice astfel de cerere/notificare referitoare la retur se va trimite datata si semnata la adresa de email comenzi@pjbaby.ro