Retur in 14 de zile

Multumim ca ai cumparat de la PJBaby! Daca un produs achizitionat de pe pjbaby.ro nu te satisface, il poti returna in termen de 14 de zile de la data la care ai intrat in posesia acestuia.

Serviciul de Retur in 14 de zile oferit de pjbaby.ro este complementar prevederilor legale din Ordonanta de Urgență nr. 34/2014. Termenul legal de 14 zile cat oferit de Pjbaby.ro, incep sa fie efective incepand cu ziua in care ai intrat in posesia produsului. Serviciul de Retur in 14  Zile cat si Dreptul la Retragere sunt oferite in sensul indicat de lege, adica pentru a oferi consumatorului dreptul de a testa si verifica un produs in aceasi masura in care i-ar fi posibil acestuia daca ar cumpara dintr-un magazin fizic.

Actiunea de retur trebuie initiata nu mai tarziu de a 14-a zi de la data la care ai intrat in posesia produsului. Urmeaza procedura in 2 pasi simpli detaliata mai jos.

Iti stam la dispozitie prin telefon sau email pentru a clarifica orice nelamurire privind returnarea unui produs si te asiguram ca orice situatie va fi tratata cu bune intentii.

Serviciul de Retur in 14 de Zile este destinat Persoanelor Fizice. Persoanele Juridice beneficiaza de retur in conditiile legi.

Aceasta procedura este parte integrata din Termeni si Conditii.

Pasul 1: Conditii Retur in 14 de zile

Te rugam sa te asiguri ca produsul pe care doresti sa il returnezi indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:

1.     Produsul nu este defect. Daca produsul este defect te rugam sa urmezi pasii descrisi la Garantia Produselor.

2.     Din punct de vedere optic si al parametrilor functionali produsul are urme de utilizare in sensul de evaluare, proba sau test - intrucat Retragere din Contract si Returul in 14 de Zile asigura dreptul consumatorului de a evalua si inspecta un produs in aceasi masura in care i se permite sa faca acest lucru si intr-un magazin fizic. Nu pot fi returnate produsele cu urme avansate de utilizare sau cu urme de utilizare excesiva ori necorespunzatoare.

3.     Produsul nu a suferit socuri mecanice sau orice alt soc ori zgarieturi sau aschieri care sa produca daune exterioare sau interioare produsului.

4.     Produsul este functional. Daca produsul are parola, cheie, cifru sau elemente de blocare acestea vor fi deblocate inainte de a fi returnat.

5.     Produsul este insotit de toate accesoriile si documentele (Ex: manual de utilizare, etichete, certificat de garantie) cu care a fost livrat, inclusiv embleme si etichete lipite pe produs sau pe accesorii.

6.     Produsele insotite de cadouri sau care au facut parte din pachete comerciale (Ex: 1+1 cadou sau 1 + al doilea la jumatate de pret) vor fi returnate impreuna.

7.     Pentru produsele care au fost achizitionate in cantitati mai mari de 1 bucata si pe care doresti sa le returnezi asigura-te ca doar o singura bucata a fost desigilata.

8.     Produsele consumabile pot fi returnate daca sunt sigilate 

9.     Produsul este curat, fara murdarii ori pete.

10.  Produsul nu a suferit interventii neautorizate 

Pasul 2: Returnarea efectiva a produselor

Produsul pe care doresti sa-l returnezi trebuie sa fie expediat in ambalajul original si cu protectiile de transport originale (Ex: umplutura din polistiren sau carton perforat samd). In lipsa ambalajului ori a protectiilor originale te rugam sa ambalezi si sa protejezi produsul astfel incat sa nu poata fi deteriorat la transport si manipulare.

Expedierea produselor pentru retur este in sarcina expeditorului si se face pe cheltuiala acestuia.

Pentru retur poti sa folosesti doar serviciu de curierat Fan Courier sau poti sa ne contactezi pentru a intermedia acest serviciu in beneficiul tau la un cost mai mic sau egal cu cel platit pentru livrarea initiala a produsului.

Returnarea produselor se poate face prin curierat la adresa: SOS. Berceni Nr 8, Bucuresti, Sect. 4.

 

Restituirea contravalorii produsului returnat

Dupa receptionarea si evaluarea produsului returnat va vom solicita contul bancar in care sa restituim contravaloarea produsului.

Restituirea contravalorii se va face in maximum 7 zile de la data receptionarii returului, daca produsul/produsele returnate respecta criteriile de la Pasul 1.

Iti stam la dispozitie prin telefon sau email pentru a clarifica orice nelamurire privind returnarea unui produs si te asiguram ca orice situatie va fi tratata cu bune intentii.

Dreptul la retragere

Conform Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua:

·         la care intraţi dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor;

·         la care intraţi dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a ultimului produs;

·         la care intraţi dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a ultimului lot sau a ultimei piese.

Expediaţi produsele, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor. Costul de returnare este stabilit de serviciul de curierat.

Returnarea contravalorii produsului returnate se va face in termen maxim de 14 zile de la receptionarea returului.

Procedura de retur este parte integrata din Termeni si Conditii.

Ultima actualizare 15/12/2020.