AMY Sunt 115 produse.

Amy privește cu mândrie decenii în care și-a creat propriul stil, creând lenjerie de pat frumoasă și unică pentru copii.

Pentru a asigura cea mai bună calitate, am dezvoltat propriile noastre metode și procese unice pentru crearea de produse sănătoase pentru bebeluși.

Folosim doar materii prime certificate de cea mai înaltă calitate și întâlnim un sistem de calitate foarte strict specificat în reglementările interne.

  • QI de produs 2011 (Quality International)
  • Certificate „Cel mai bun în Polonia” din 2006

Toate țesăturile, fibrele și firele pe care le folosim la AMY sunt fabricate în conformitate cu standardul european OEKO TEX 100. Țesăturile de bumbac din care sunt cusute produsele noastre sunt 100% bumbac, naturale și respirabile. Textilele AMY nu conțin formaldehidă, ceea ce înseamnă că copilul nu respiră substanțe nocive, iar pielea copilului nu este expusă contactului cu substanțe chimice periculoase. Țesătura folosită pentru AMY este produsă și finisată în Europa, folosind doar substanțe naturale, deci nu dăunează pielii delicate a copilului și nu pierde culoarea în timpul spălării. BABY SOFT - Impletiturile și protectiile AMY ce au umplutura, sunt confecționate dintr-o țesătură nețesută din poliester, nepătată, sanatoasă, hipoalergenică care împiedică copilul să se supraîncălzească sau să înghețe. Indiferent de temperatura aerului, garantează menținerea unei temperaturi sănătoase a corpului. Culorile și modelele din care este confecționat așternutul nostru sunt delicate și pastelate, deci nimic nu provoacă o senzație de anxietate și nu perturba visele dulci ale copilului. Produsele noastre sunt certificate cu „Safe for baby” și „Safe for children”, care atestă atât calitatea înaltă a produselor în sine, cât și materiile prime utilizate pentru fabricarea lor.

NATURAL

Bumbac 100% la exterior și BabySoft® la interior este combinația perfectă între natură și sănătate pe care fiecare părinte își dorește pentru un copil. 100% țesătură din bumbac nu provoacă roșeață sau abraziuni atunci când atinge pielea sensibilă a bebelușului. 100% țesătură naturală inhibă creșterea tuturor tipurilor de bacterii și viruși.

Lenjeria de pat AMY protejează sănătatea copilului din prima zi.

CONTROL DE CALITATE

Cele mai bune produse făcute 100% în Polonia. Întregul proces de producție, de la selecția materialelor de cea mai înaltă calitate până la ultima finisare a produselor AMY, respectă strict reglementările Uniunii Europene. Din punctul dvs. de vedere, aceasta este cea mai bună garanție pentru produse de înaltă calitate. Este 100% lipsit de aditivi periculoși. Țesătura utilizată în AMY este finisată folosind substanțe naturale disponibile pe piață, fără a utiliza substanțe chimice dăunătoare.

FRUMUSEŢE

Nu ne interesează doar tradiția, sănătatea și natura, ci și frumusețea. Lenjeria de pat AMY este o combinație între ceea ce este practic, confortabil, sănătos, natural, de înaltă calitate și frumos. Ne străduim în mod constant să vă oferim cele mai bune colecții pentru dvs. și copilul dumneavoastră. Ne dorim ca produsele noastre să se potrivească gustului dvs., de aceea pregătim întotdeauna o selecție uriașă de culori și modele. La AMY, urmăm în mod constant tradiția noastră lungă și puternică, dar în același timp nu uităm de ultimele tendințe. Vrem să menținem un echilibru perfect între tradiție și modă în produsele noastre.

PRACTIC

Țesăturile utilizate în AMY sunt finisate prin utilizarea substanțelor naturale disponibile pe piață, ceea ce, spre deosebire de substanțele chimice, poate garanta că nu se argumentează culorile. Datorită matlasării pernelor și cuverturilor, umpluturile nu schimbă forma sau funcționalitatea produselor noastre. În plus, se usucă mai repede decât produsele fără umplutură matlasată. Produsele noastre sunt 100% respirabile, astfel încât acestea ajută la menținerea temperaturii corecte a corpului. Copilul tău se va simți foarte confortabil atât pe vreme caldă, cât și pe cea rece.

SIGURĂ ȘI CONFORMĂ

Produsele noastre nu conțin elemente ascuțite care ar putea răni accidental pielea bebelușului moale și delicat. Pentru a asigura un somn nedisturbat și în siguranță, AMY a pregătit un protector special, pufos pentru un pătuț. Copiii în vârstă de cinci luni încep să se mute dintr-un loc al patului în altul, iar protectorul AMY îi protejează de căderea pe treptele dure ale pătuțului. Copertina AMY este concepută pentru a vă proteja copilul de insecte, raze solare intense sau vânturi puternice. Nu trebuie să vă faceți griji pentru confort și siguranță în timp ce copilul dvs. doarme.

3.000.000 de PRODUSE VÂNDUTE ÎN LUME

AMY are grijă de fiecare copil din lume. Produsele AMY au fost recunoscute de numeroase familii din multe țări din lume. Produsele noastre sunt trimise în multe țări, cum ar fi Republica Cehă, Germania, Slovacia, Regatul Unit, Irlanda, Franța, Suedia, Italia, Olanda, SUA și multe altele. Lucrăm constant la introducerea produselor noastre în alte țări.