Woodies Safe Dreams Sunt 46 produse.

Experiență, calitate, design.

Pătuțuri și paturi pentru bebeluși Woodies® Safe Dreams - 50 de ani de experiență în industria mobilei

"Woodies® Safe Dreams sunt paturi și mobilier pentru copii create de tată și fiu, o echipă plină de pasiune din Polonia. Începuturile companiei noastre datează din 1995, cu toate acestea, familia care o administrează se bucură de peste 50 de ani de experiență în industria mobilei. Folosim fiecare element al acestei cunoștințe multi-generaționale pentru a produce și crea noi modele de pătuțuri și mobilier pentru copii - cei mai pretențioși clienți din lume! Credem că mama și tata pot experimenta liniște atunci când copilul lor doarme pe o saltea perfectă și într-un pat sigur. Experiența pe care am acumulat-o oferind paturi pentru case în toată Europa ne confirmă credința.

Producem mobilier doar din materii prime selectate, de cea mai înaltă calitate , de la furnizori locali

Știm că atenția la detalii în fiecare etapă de producție are drept rezultat încrederea a mii de clienți. Bazându-ne pe mulți ani de cunoștințe, am dezvoltat produse concepute pentru a oferi nou-născuților un somn sigur și confortabil. Pătuțurile noastre pentru copii nu ar fi atât de perfecte fără utilizarea materialelor de cea mai înaltă calitate de la furnizorii polonezi. Paturile Woodies® sunt fabricate 100% în Polonia sub supraveghere strictă și sunt certificate în ceea ce privește siguranța și calitatea. Ținând cont de mediul înconjurător, producem paturi Woodies® folosind lemnul obținut în mod ecologic. Din același motiv, am plantat o pădure lângă atelierul nostru în urmă cu peste un deceniu.

Acordăm o importanță deosebită pentru ca paturile pentru copii Woodies® să fie nu numai în siguranță, ci și frumoase!

Paturile premiate Woodies® Safe Dreams sunt o combinație de siguranță și design de clasă mondială. Credem că un copil ar trebui să fie înconjurat de obiecte frumoase încă din primele momente. De aceea, ajungem la stilul scandinav de neegalat. În plus, căutând soluții noi și inovatoare, proiectăm paturi unice și originale, ceea ce confirmă cererea de brevet .

Woodies® Safe Dreams - fabricăm pătuțuri din lemn pentru bebelusi și copii în conformitate cu standardele europene de siguranță

Pentru producția de pătuțuri și mobilier pentru copii, folosim doar lemn obținut în mod ecologic. Fiecare lot este format din lemn de pin de primă clasă. Fiecare piesă de mobilier este, de asemenea, vopsită cu două straturi de vopsea organică certificată. Pentru a menține mirosul de lemn de pin natural, partea inferioară a pătuțurilor este din șipci de mesteacan, ceea ce garantează o ventilație excelentă. Structurile certificate din lemn îndeplinesc standardele europene stricte de siguranță. Nu au margini și colțuri ascuțite, ceea ce crește siguranța.